Rok szkolny 2014-2015
-
Odsłony: 3519
W dniu 27.03.2015 r uczniowie klasy I technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w zajęciach dydaktycznych na Politechnice w Koszalinie. W katedrze technologii żywności i żywienia człowieka przygotowane zostały zajęcia z oceny świeżości produktów mlecznych.
W laboratorium młodzież rozróżniała naturalne zapachy stosowane w technologii gastronomicznej i mogli się przekonać, czy nie są daltonistami smakowymi i zapachowymi. W pracowni technologicznej uczniowie dokonywali oceny pieczywa, następnie każdy wyrabiał, formował i piekł swój bochenek chleba. Wycieczka została zorganizowana przez nauczyciela przedmiotów zawodowych Izabelę Romaniuk, a opiekę nad młodzieżą sprawowały Urszula Kocielska i Elżbieta Skierska.
GALERIA ZDJĘĆ
Menu
Erasmus +
Ostatnie wydarzenia
- Zajęcia groomerskie
- Wybory Rzecznika Praw Ucznia
- Zajęcia z klasą I TOŚ - Anatomia ryb
- Świąteczno - Noworoczne spotkanie z emerytami
- Spotkanie wigilijne
- Konkurs "Pierniki i inne świąteczne tradycje bożonarodzeniowe"
- Odpowiedzialność karna nieletnich
- Zaproszenie do konkursu "Pierniki i inne świąteczne tradycje 2023"
- Otrzęsiny klas I
- Światowy Dzień AIDS
Nauka zdalna
Najwyżej oceniane
Dla Ciebie
- Autor: Ryan Holiday
- Zniżka: 35%
- Cena:
49.9032.43 zł - Status: Dostępna
- Typ: Książka