94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001W dniu 27.03.2015 r uczniowie klasy I technikum żywienia i usług gastronomicznych  uczestniczyli w zajęciach dydaktycznych na Politechnice w Koszalinie.  W katedrze technologii żywności  i żywienia człowieka przygotowane zostały zajęcia z oceny świeżości  produktów mlecznych.

W laboratorium młodzież rozróżniała naturalne zapachy stosowane w technologii gastronomicznej i mogli się przekonać, czy nie są daltonistami smakowymi i zapachowymi. W pracowni technologicznej uczniowie dokonywali oceny pieczywa, następnie każdy wyrabiał, formował i piekł swój bochenek chleba. Wycieczka została zorganizowana przez nauczyciela  przedmiotów zawodowych Izabelę  Romaniuk, a opiekę nad młodzieżą sprawowały Urszula Kocielska i Elżbieta Skierska.


GALERIA ZDJĘĆ


Perspektywy 2022

zielonaenergia

Projekt RPO

Nauka zdalna

Samodzielne nadrabianie materiału w domu. Jak się do tego zabrać?

self learningGdyby odpowiedź na pytanie zawarte w tytule artykułu była prosta, pewnie na świecie mielibyśmy samych geniuszy. Szukanie złotego środka nie jest jednak drogą na skróty. Poniżej zebrałam wskazówki dotyczące metod, które mogą w tym pomóc. Oto krótkie kompendium informacji dotyczących nauki w domu. Dowiesz się z niego od czego należy zacząć nadrabianie zaległości i jak radzić sobie z ewentualnymi problemami.

Więcej…

Pogoda

giweather joomla module

Odliczamy

Time passed:
1
1
0
Dni
0
5
Godzin
5
6
Minut
4
7
Sekund

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
3.149.233.72

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.