94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001W dniu 24.02. 2016r. uczniowie III klasy technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w zajęciach dydaktycznych w Inter Marche.

 

Tematem zajęć był rozbiór mięsa zwierząt rzeźnych na elementy gastronomiczne. Uczniowie mogli zobaczyć również urządzenia służące do obróbki wstępnej mięsa.  Opiekunami byli nauczyciele przedmiotów zawodowych – Izabela Romaniuk i Marzena Ilukowicz.


GALERIA ZDJĘĆ:


1 1 1 1 1 Głosowanie 0.00 (0 Głosów)

Przeczytaj również:

Perspektywy 2022

zielonaenergia

Projekt RPO

Nauka zdalna

Odpowiednie miejsce do pracy i nauki w domu. O co zadbać?

female worker studiesBądźmy szczerzy. Jeśli pracujesz lub uczysz się w domu i aktywność tę przeplatasz z gotowaniem obiadu lub oglądaniem serialu, jest spora szansa, że to nie zadziała. Podobnie zresztą jak w przypadku, gdy układasz się z laptopem w łóżku, a Twoja głowa tęskni za miękką poduszką. Żeby utrzymać właściwy poziom koncentracji i gładko radzić sobie z obowiązkami niedomowymi, warto zadbać o wydzielenie odpowiedniej do tego przestrzeni, a także o kilka innych aspektów, o których też napomknę.

 

Więcej…

Pogoda

giweather joomla module

Licznik odwiedzin

Dzisiaj 472

Wczoraj 382

Tydzień 2186

Miesiąc 3298

Razem 454931

Gościmy

Odwiedza nas 297 gości oraz 0 użytkowników.

Odliczamy

Time passed:
1
0
9
Dni
2
2
Godzin
2
0
Minut
2
7
Sekund

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
3.129.211.87

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.