94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001W dniu 31.03.2016r uczniowie klas pierwszych technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w zajęciach laboratoryjnych w Wydziale Mechanicznym Politechniki Koszalińskiej. Zajęcia odbywały się w trzech blokach tematycznych:


Blok I - Daltonizm smakowy i zapachowy. Test na rozpoznawanie zapachów. Test na próg wrażliwości smakowej. Test duo-tro.
Blok II – Oznaczenie zawartości cukrów metodami: piknometrycznie, polarymetrycznie, densymetrycznie, refraktometrycznie.
Blok III – Mikroorganizmy w środowisku.


Opiekunami grupy byli nauczyciele przedmiotów zawodowych Izabela Romaniuk i Marzena Ilukowicz.


GALERIA ZDJĘĆ:


4 1 1 1 1 1 Głosowanie 4.00 (1 Głosy)

Przeczytaj również:

 

Perspektywy 2022

zielonaenergia

Projekt RPO

Nauka zdalna

Perspektywy 2022

book library

Pogoda

giweather joomla module

Odliczamy

Time passed:
8
7
Dni
1
7
Godzin
2
1
Minut
5
9
Sekund

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
3.80.211.101

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.