94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001Dnia 28.11.2017r uczniowie klasy III technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w zajęciach dydaktycznych zorganizowanych w Inter Marche w Szczecinku.

Celem zajęć był rozbiór półtusz zwierząt rzeźnych na elementy gastronomiczne. Uczniowie mogli zobaczyć również urządzenia służące do obróbki wstępnej i cieplnej mięsa. Opiekę nad młodzieżą sprawowała Izabela Romaniuk i Marzena Ilukowicz.


GALERIA ZDJĘĆ:


1 1 1 1 1 Głosowanie 0.00 (0 Głosów)

Przeczytaj również:

Perspektywy 2022

zielonaenergia

Projekt RPO

Nauka zdalna

Perspektywy 2022

book library

Pogoda

giweather joomla module

Odliczamy

Time passed:
1
0
8
Dni
1
2
Godzin
5
7
Minut
4
5
Sekund

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
18.222.111.211

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.