94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001W dniu 15.05.2018 uczniowie klas drugich technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w zajęciach laboratoryjnych zorganizowanych przez Politechnikę Koszalińską Wydział Mechaniczny.

Tematyką zajęć była mikrobiologia  żywności, daltonizm smakowy i zapachowy oraz ocena pieczywa. Opiekę nad młodzieżą sprawowali Izabela Romaniuk, Marzena Ilukowicz i Sylwia Lamczyk – Sobolewska.


GALERIA ZDJĘĆ:

  • 001
  • 002
  • 003
  • 004
  • 005
  • 006
  • 007
  • 008
  • 009
  • 010
  • 011
  • 012
  • 013
  • 014
  • 015
  • 016
  • 017
  • 018
  • 019

1 1 1 1 1 Głosowanie 0.00 (0 Głosów)

Przeczytaj również:

Zielona energia

zielonaenergia

Projekt RPO

Projekt "Najlepszy w zawodzie"

Kalendarz wydarzeń

Licznik odwiedzin

Dzisiaj 192

Wczoraj 81

Tydzień 349

Miesiąc 1210

Razem 280316

Gościmy

Odwiedza nas 125 gości oraz 0 użytkowników.

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
54.226.25.74

Odliczamy

Time passed:
1
5
Dni
1
9
Godzin
3
0
Minut
3
2
Sekund

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.