94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001

Od 24 marca 2022 roku w ramach projektu "Zawodowcy przyszłości" odbywa się kurs "Przygotowanie potraw zgodnie z trendami rynkowymi i zasadami zdrowego żywienia”.



 

5 1 1 1 1 1 Głosowanie 5.00 (1 Głosy)

 


Uczestnicy kursu samodzielnie planują i przygotowują potrawy według podanej receptury, z zastosowaniem zasad zdrowego żywienia i nowoczesnych technik kulinarnych. Przygotowują również typowe potrawy zgodnie z koncepcją fine-dining oraz serwują je według przyjętych zasad. Sporządzają potrawy z wyłączeniem wskazanych alergenów lub składników ciężkostrawnych oraz zgodnie z zasadami „slow food”. W swojej pracy wykorzystują zarówno typowy sprzęt kuchenny, jak i urządzenia stosowane w przygotowaniu posiłków uwzględniających trendy rynkowe i zasady zdrowego żywienia.
Stosują zasady bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii oraz przestrzega zasad HACCP, w tym GHP i GMP.


GALERIA ZDJĘĆ:


Pin It

5 1 1 1 1 1 Głosowanie 5.00 (1 Głosy)

Przeczytaj również:

 

prezentacje

prezentacje

W naszej szkole

2 8 1 4 6 5 3 7

Nasz Facebook

Ebook dla Ciebie

Nowy początek. Poznaj mnie
  • Autor: Zofia Pyłypczuk
  • Zniżka: 19%
  • Cena: 49.90 39.92 zł
  • Typ: Książka
Dodaj Nowy początek. Poznaj mnie do koszyka

Polecamy

Perspektywy 2022

zielonaenergia

Projekt RPO

Nauka zdalna

Perspektywy 2022

book library

Pogoda

giweather joomla module

Odliczamy

Time passed:
1
1
0
Dni
0
7
Godzin
3
3
Minut
2
3
Sekund

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
3.138.122.4

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.