94 37 310 89

      swiatki@wp.pl

001Dnia 13.03.2017r uczniowie klasy III technikum żywienia i gospodarstwa domowego uczestniczyli w wycieczce dydaktycznej do Inter Marche.  

Celem zajęć było przeprowadzenie rozbioru półtusz zwierząt rzeźnych, poznanie elementów gastronomicznych tuszy wieprzowej oraz urządzeń do obróbki mięsa.  Opiekę nad młodzieżą sprawowała Izabela Romaniuk.


GALERIA ZDJĘĆ:


5 1 1 1 1 1 Głosowanie 5.00 (1 Głosy)

Przeczytaj również:

Perspektywy 2022

zielonaenergia

Projekt RPO

Nauka zdalna

Sposób na nudę. Czytnik i ebook, czyli najlepsi partnerzy na cały rok

young girl readingWyobraź sobie, że jesteś akurat na wakacjach we Włoszech, a jakiś nieszczególnie szarmancki dżentelmen – lub -ka – postanawia Cię uziemić na rok w swoim domu. I nieważne, że to nie byle jaka chałupa, a dwukondygnacyjna hacjenda z widokiem na Morze Śródziemne – prędzej czy później zaczniesz się nudzić. Jeżeli jakimś nieszczęśliwym trafem bylibyście w podobnie ekstremalnej sytuacji, albo po prostu szukacie sposobu na konstruktywne spędzanie czasu, to sprawdźcie nasz poradnik, co i jak czytać.

Więcej…

Pogoda

giweather joomla module

Odliczamy

Time passed:
1
1
6
Dni
0
2
Godzin
1
9
Minut
0
6
Sekund

Twój adres IP


Łączysz się z nami z adresu:
18.118.2.15

Cookies

Nasza strona używa cookies czyli po polsku ciasteczek. Do czego są one potrzebne możesz dowiedzieć się TUTAJ. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek (cookies), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeśli chcesz, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.